На Охтирщині правоохоронці оперативно знайшли зниклу дівчинку

15.07.2023

Сьогодні, близько 11 години до чергової частини Охтирського районного відділу поліції звернулася місцева мешканка та повідомила, що її неповнолітня донька зникла безвісти.

На пошуки дівчини негайно виїхала слідчо-оперативна група, інспектор ювенальної превенції, також було орієнтовано всі наряди працівників поліції, що патрулюють місто.

Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що 15-річна донька заявниці вчора близько 17.00 години пішла з дому гуляти з друзями і на даний час не повернулася, а її мобільний телефон знаходиться поза зоною досяжності.

Менше ніж за годину пошуків співробітники поліції знайшли зниклу. Як виявилося, дівчинка перебувала вдома у своєї подруги, де і заночувала, а зателефонувати до матері не змогла, бо телефон розрядився.

Дівчину правоохоронці повернули додому. Наразі її життю та здоров’ю нічого не загрожує, протиправних дій відносно неї не вчинялося.

З неповнолітньою інспекторами ювенальної превенції проведено профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків в майбутньому.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: