У Сумах перевірили рух маршруток із вулиці Ковпака і Троїцької у напрямку центру

17.07.2023

В. о. начальника відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Інна Чірка під час апаратної наради розповіла, як працює міська транспортна система.

Посадовець доповіла про результати контрольної перевірки руху міського пасажирського транспорту у вечірній час на вул. Ковпака та вул. Троїцька в напрямку центру міста, що відбулася в середу, 12 липня. Основна увага приділялася своєчасному виконанню графіку руху на семи автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчили роботу водії на автобусних маршрутах № 2 (ФОП Олійник А. Г.) та № 18 (ТОВ «Сумипастранс»). За результатами перевірок складено акти, які направлено перевізникам для усунення недоліків.

КП «Електроавтотранс» минулого тижня обслуговувало 14 тролейбусних маршрутів (38 одиниць транспорту) та дев’ять автобусних маршрутів (14 одиниць транспорту). Фахівці підприємства приділяють значну увагу збільшенню кількості рейсів та коригуванню графіків руху. З вівторка, 11 липня, на тролейбусному маршруті № 7 виконується вечірній рейс із кінцевої зупинки «Хіммістечко» о 21:00 та у зворотному напрямку від зупинки «Центролит» – о 21:47.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: