На Конотопщині чоловік напідпитку ударив ножем двох жінок

19.07.2023

Вчора до поліції Конотопа надійшло повідомлення про те, що до лікарні потрапила 37-річна та 53- річна місцеві мешканки з колото-різаними ранами. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілим спричинив співмешканець однієї із них, у ході раптово виниклого конфлікту під час спільного вживання алкоголю.

Слідчо-оперативна група негайно вирушила на місце події. Поліцейські встановили місцезнаходження чоловіка та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисник зізнався у скоєному та розповів про обставини, за яких вдарив ножем своїх гостей.

Зі слів нападника, у ході застілля між ними виникла сварка, одна з жінок штовхнула господаря будинку. Останній не втримався, схопив ніж та наніс жінкам по декілька ударів в різні частини тіла.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: