У Конотопі випускникам за 200 балів видали по 10 тисяч гривень премії

21.07.2023

20 липня в одному з конотопських ліцеїв відбулося відзначення дітей, які здобули найвищі бали під час складання національного мультипредметного тестування 2023 року.

Це 6 випускників освітніх закладів Конотопа: Ілля Алексєєвський-Чернов та Анастасія Мішеніна, які складали НМТ за межами України, Валерія Листрова, Марія Малявко, Антон Пампуха, а Карина Віхніч з трьох іспитів отримала сумарно 600 балів.

Вітали талановиту молодь нашої громади, їхніх вчителів та батьків народний депутат України Олександр Качура, міський голова Артем Семеніхін, директори ліцеїв.

Всі учні – молодці, адже у такий складний час для всієї країни складати іспити непросто та ще й на такі високі результати.

Випускники та вчителі, які підготували цих учнів, отримали подяки від Олександра Качури.

Нагородою за здобутки в НМТ стали грошові сертифікати на суму 10 тис.грн. та 30 тис. грн., які Артем Семеніхін від імені всієї Конотопської громади вручив молоді. Він побажав кожному вдосконалювати свої знання, щоб бути найкращими й надалі, а отримавши бажану професію, сприяти розвитку Конотопської громади та країни в цілому.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: