Російські ДРГ намагаються заходити на Чернігівському та Сумському напрямках – Наєв

21.07.2023

За словами командувача Об’єднаних сил Сергія Наєва, ЗС РФ намагаються знайти слабкі місця в українській обороні на Чернігівському та Сумському напрямках. Прикордонні райони України активно укріплюються інженерними загородженнями і камерами спостереження.

Російські диверсійно-розвідувальні групи здійснили невдалі спроби проникнення на територію Чернігівської та Сумської областей. Про це 21 липня повідомив командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

“Російська Федерація не полишає спроб знайти слабкі місця у нашій обороні безпосередньо на Чернігівському та Сумському напрямках. У прикордонні фіксується проникнення диверсійно-розвідувальних груп, але всі спроби були невдалими”, — написав Наєв у Telegram.

За його словами, військове командування України тісно взаємодіє з керівниками військових адміністрацій у цих регіонах щодо питання збільшення невибухових інженерних загороджень і засобів відеоспостереження.

Генерал додав, що всі спроби противника перетнути державний кордон України закінчаться невдачею.

“Якщо ж рівень загрози зростатиме, Генеральним Штабом ЗСУ передбачено підсилення наших військ для того, щоб унеможливити намагання ворога вдертися до України”, — наголосив Наєв.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: