Сумська арбітриня Марина Стрілецька судитиме на чемпіонаті світу

22.07.2023

Українські арбітрині Катерина Монзуль та Марина Стрілецька отримали перше призначення на матч жіночого чемпіонату світу-2023. Міжнародна федерація футболу призначила українок на гру Нідерланди – Португалія.

Монзуль та Стрілецька увійшли до офіційного переліку рефері світової першості в Австралії та Новій Зеландії на початку 2023 року. ФІФА визначила Катерину як головну арбітриню на поєдинках турніру, а Марину – асистенткою головної судді, пише Суспільне Спорт.

Першим матчем, який Монзуль та Стрілецька обслуговуватимуть на ЧС-2023, стане зустріч збірних Нідерландів та Португалії. Хронологічно цей поєдинок стане 11-м у межах змагань та відбудеться у неділю, 23 липня.

Хто така Марина Стрілецька

39-річна футбольна суддя з Луганська, з 2014 року мешкає в Сумах. Перша асистента головної арбітрині Катерини Монзуль.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну виїхала до Швейцарії, де почала працювати на матчах місцевого чемпіонату. У травні 2022 року обслуговувала благодійний матч “Базеля” та “Динамо”.

У листопаді 2020 року Стрілецька у статусі помічниці увійшла до жіночої бригади Катерини Монзуль, яка вперше в історії обслуговувала матч чоловічих збірних.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: