На Сумщині з серпня тільки два центри МВС будуть приймати іспити на право водіння авто

23.07.2023

3 серпня приймати іспити на право керування транспортними засобами на Сумщині будуть лише два центри МВС: у Сумах та в Конотопі. Про це повідомили на сайті регіонального сервісного центру МВС в Сумській області.

Оптимізація екзаменаційної діяльності з серпня стосуватиметься також Рівненської, Житомирської і Кіровоградської областей. Раніше зміни були запроваджені у Львівській, Одеській, Вінницькій та Київській областях.

З 21 липня можна отримати онлайн-талон на практичний іспит у цих регіонах. Зміни стосуються технічних умов у класах для складання теоретичних іспитів та автомобілів для складання практичних іспитів. А також кількості екзаменаційних центрів. Мета проєкту — створити прозорі умови для складання іспитів на водіння.

Що зміниться на Сумщині

У класах, де прийматимуть теоретичні екзамени, з’являться по 4 камери відеофіксації та запис звуку, а в автомобілях сервісних центрів МВС для приймання практичних іспитів категорії В збільшиться кут огляду.

Також зміниться система контролю екзаменаторів, оскільки буде працювати відеофіксація екзаменаційного процесу.

Оптимізація роботи сервісних центрів МВС означає, що в деяких населених пунктах залишаються сервісні центри МВС, які продовжують надавати всі послуги, крім теоретичних та практичних іспитів.

Як зареєструватися на екзамен

Оформити талон попереднього запису на практичний іспит тепер можна онлайн за допомогою функціоналу е-запис.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: