У Сумах затримали двох грабіжників

24.07.2023

Минулих вихідних, близько о 23:00 годині, до Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення від 45-річного місцевого мешканця, який повідомив, що на нього напали невідомі та викрали особисті речі, документи та гроші. На місце події негайно виїхали працівники поліції.

Як встановили правоохоронці, грабіжників було двоє, після отримання бажаного, вони з місця злочину втекли. За наданими потерпілим прикметами, було орієнтовано усі наряди міста. Так, працівник роти конвойної служби ГУНП в Сумській області спільно з нацгвардійцями, обстежуючи місця ймовірного відходу злочинців, побачили схожого за описом чоловіка та затримали його. Ним дійсно виявився один із нападників, 27-річний сумчанин.

На основі беззаперечних доказів, зловмисник розповів і про свого 17-річного спільника, місцезнаходження якого встановили працівники сектору кримінальної поліції Сумського районного управління поліції.

Обох нападників поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Частину викрадених речей правоохоронцям вдалось вилучити.

Наразі слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Досудове слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: