Правоохоронці Конотопщини задокументували факт пропозиції хабара

24.07.2023

Водій з явними ознаками сп’яніння запропонував співробітникам поліції хабар, аби уникнути адміністративної відповідальності. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Під час несення служби працівники сектору реагування патрульної поліції Конотопського районного відділу поліції зупинили автомобіль «Mercedes-Benz», який рухався з очевидними ознаками, що свідчать про технічну несправність транспортного засобу. Правоохоронці встановили, що 61-річний водій, який порушив Правила дорожнього руху, мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, тож поліцейські розпочали складання відповідних матеріалів.

Задля уникнення відповідальності чоловік запропонував неправомірну вигоду правоохоронцям. Незважаючи на відмову та неодноразове попередження про кримінальну відповідальність, водій продовжував наполягати на хабарі та залишив гроші у службовому автомобілі. Патрульні в свою чергу викликали слідчо-оперативну групу для подальшого документування правопорушення.

За даними фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка, або надання неправомірної вигоди службовій собі».

Наразі досудове слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: