На Шосткинщині хлопець постане перед судом за вчинення розбійного нападу

25.07.2023

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 20 червня у вечірній час 23-річний зловмисник підійшов до знайомого, який сидів на лавочці біля під’їзду багатоповерхівки. Використовуючи надуманий привід, юнак розпочав словесну перепалку з потерпілим, після чого наніс йому тілесні ушкодження та відібрав цінні речі, зокрема, вихопив у нього з руки мобільний телефон, зірвав з шиї золотий ланцюжок та забрав сумку з особистими речами, грошовими коштами та документами, після чого зник в невідомому напрямку.

Під час проведення оперативно-розшукових та першочергових слідчих дій працівники поліції оперативно встановили особу нападника та його місцезнаходження. Попри молодий вік, юнак вже був двічі засуджений за вчинення майнових злочинів.

Наразі слідчі вже завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні розпочатому за ч. 4 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинений в умовах воєнного стану) та ч. 1, ч. 3 ст. 357 (привласнення офіційних документів)Кримінального кодексу України та скерували обвинувальний акт до суду.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: