Нардеп Михайло Ананченко ініціював створення сучасного кластерного закладу для реабілітації військових і цивільних

25.07.2023

Народний депутат Михайло Ананченко продовжується опікуватися питаннями військових, які мужньо відстоюють незалежність України. На переконання парламентаря, наразі  не менш важливим, ніж забезпечення армії всім необхідним, є створення комфортних умов для лікування та реабілітації поранених захисників. Саме з цією метою народний обранець ініціював створення сучасного кластерного медичного закладу, у якому могли б відновлюватися військовослужбовці та цивільні громадяни. Про це Михайло Ананченко розповів у ході візиту в Суми представника Міністерства охорони здоров’я України Василя Стрілки.

«Дякуємо за увагу до Сумської області, яка героїчно дає відсіч ворогу, щодня потерпаючи від обстрілів артилерії та авіації ворога. Багато людей зазнають поранень і сфера охорони здоров’я має розвиватися, згідно з викликами сьогодення.  Разом із колегою Антон Швачко і представниками місцевої влади ми проінспектували сумські медичні заклади, які мають реабілітаційне спрямування.

З’явилася спільна ціль – створити на їхній базі сучасний кластерний заклад для реабілітації військових і цивільних. Працюємо, щоб досягнути цієї мети!

Проблеми військових – це проблеми всіх нас, всієї країни. І ми маємо мислити на перспективу, думати, як на всіх рівнях забезпечити їхнє лікування та реабілітацію. Це процес на роки і треба діяти вже зараз!

Слава Героям, які боронять Україну! Шана і честь тим, хто віддав життя за нашу свободу! Працюємо на Перемогу!» – написав народний депутат на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно Михайло Ананченко передав партію техніки для бійців на Запорізькому напрямку. Зокрема, захисники із військової частини А4674 отримали радіостанції, генератори, польові душі, акумулятори та планшети.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: