Сергій Наєв відвідав поранених захисників на Сумщині та вручив їм відомчі відзнаки

27.07.2023

Під час робочої поїздки до Сумської області Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав поранених захисників України, які перебувають на лікуванні в одному з медичних закладів обласного центру, та вручив їм відомчі відзнаки.

Медики, які лікують поранених, розповіли командувачу про характер травм, які дістали військовослужбовці, перебіг лікування, прогнози та терміни на одужання.

Наразі в різних медичних закладах регіону проходять лікування військовослужбовці, які дістали поранення різного ступеня важкості під час відсічі збройної агресії Російської Федерації проти України як на території Сумської області, так і в інших регіонах нашої Батьківщини.

Командувач Об’єднаних Сил ЗС України подякував пораненим захисникам за їхню мужність та побажав їм якнайшвидшого одужання.

Під час спілкування з пораненими воїнами генерал-лейтенант Сергій Наєв поцікавився проблемами, які виникли у них за час перебування у лікувальних закладах та пообіцяв посприяти у розв’язанні порушених питань. На питання командувача щодо їхніх побажань військовослужбовці відповіли, що хочуть якнайшвидше повернутися до своїх підрозділів, аби далі продовжити боротьбу з ворогом.

Окрім військових, нагороди від командувача Об’єднаних Сил ЗС України отримали медичні працівники цивільних закладів охорони здоров’я області, які лікують поранених військовослужбовців Сил оборони України, та їхні колеги з військових підрозділів, що дислокуються в регіоні.

— Збройні Сили України роблять все для того, щоб звільнити рідну землю. Ви робите все, щоб дати шанс нашим воїнам на життя, на комфортне життя, — зазначив Сергій Наєв, вітаючи медиків із професійним святом. — Я щиро дякую! Низький вам уклін за вашу роботу, за те, що ви робите.

armyinform.com.ua

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: