Медиків Сумщини привітали з професійним святом

27.07.2023

Згідно з Указом Президента від 13 червня 2023 року, День медичного працівника в Україні тепер відзначають щороку 27 липня. Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх привітав медичну спільноту області з професійним святом.

«Медики супроводжують людину упродовж всього її життя. Вони поруч, коли потрібна допомога і часто, ризикуючи власним життям, рятують інших. В умовах війни робота лікарів, медичного персоналу – безцінна. Ви рятуєте наших захисників, невпинно наближаючи перемогу! Цінуємо і вклоняємось вашому щоденному подвигу!» – сказав очільник Сумщини.

За сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, високий професіоналізм, відданість своїй справі та з нагоди Дня медичних працівників кращі з кращих медичних працівників і працівниць області, колективи закладів охорони здоров’я були відзначені Почесними грамотами голови Сумської обласної військової адміністрації.

За вагомий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України, зразкове виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану та професіоналізм, молодших спеціалістів з медичною освітою та молодший медичний персонал комунальних закладів охорони здоров’я Сумської області нагородили відзнаками Ради національної безпеки і оборони України.

З початком повномасштабного вторгнення Росії на територію України надання медичної допомоги населенню області не припинялось, незважаючи на надважкі умови.

Безпекова ситуація і зараз залишається складною: на територіях можливих бойових дій знаходяться 27 закладів охорони здоров’я, в зоні активних бойових – 3 заклади.

На превеликий жаль, з початком збройної агресії загинуло 10 медичних працівників. 75 лікарів – боронять незалежність країни у лавах ЗСУ.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: