Батько загиблого в Білопіллі рятувальника Сергія Антоненка передав гроші у відділення сумської онкогематології

29.07.2023

Батько загиблого в Білопіллі рятувальника Сергія Антоненка віддав гроші дітям, які лікуються у гематологічному відділенні Сумської обласної клінічної лікарні. Про це повідомили на сторінці у Facebook “Діти Сумської онкогематології”.

“Ми щиро вдячні за матеріальну допомогу нашим діткам, які наразі проходять лікування. Батько загиблого, Антоненко Микола Михайлович, завітав до відділення сумської дитячої гематології та передав кошти на лікування діток. Дякуємо батькам Сергія за підтримку”, – йдеться у дописі.

Як повідомила волонтерка Оксана Горшкова, гроші перерахували на особисті рахунки батьків дітей, які лікуються у відділенні.

Нагадаємо, рятувальник Сергій Антоненко помер ввечері 23 липня у лікарні від мінно-вибухової травми. Поховали його у Славгороді, на Краснопільщині.

17 липня російські війська обстріляли Білопілля. Один зі снарядів влучив на територію пожежно-рятувального підрозділу. Шість рятувальників отримали травми, серед них – Сергій Антоненко.

Сергій був наймолодшим серед білопільських рятувальників. У 2021-му році закінчив Національний університет цивільного захисту України. А за кілька місяців вже рятував людей після російських обстрілів Білопільщини.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: