Постраждалому в аварії випускнику Глухівського агротехнічного коледжу потрібна допомога

31.07.2023

Вчора, близько 22:30, по проспекту Миру в м. Кролевець сталося зіткнення легковика та мотоцикла. Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група поліції попередньо встановила, що 28-річний водій автомобіля “BMW” допустив зіткнення з мотоциклом “SUZUKI”. Внаслідок автопригоди 19-річні водій та пасажирка двоколісного транспорту отримали чисельні тілесні ушкодження. Медики, що прибули на місце пригоди, ушпиталили обох потерпілих.

Як стало відомо згодом, 19-річний юнак отримав освіту у Глухівському агротечнічному коледжі. Його тітка Інна Середа закликає всіх небайдужих підтримати Руслана фінансово, адже попереду у нього тривалий шлях до одужання:

“Сталась страшна аварія в м . Кролевець 29.07. 23 – один із постраждавших випускник ВСП «Глухівський агротехнічний фаховий коледж СНАУ» Соломаха Руслан – мій племінник, комунікабельний і світлий юнак. Відкриті і закриті переломи нижніх кінцівок. Попереду довготривале лікування для того, щоб дитина ходила! Збираємо хто скільки зможе на лікування постраждалих .

Карта ПриватБанк: 5168 7574 2863 5082″, – написала жінка.

hlukhiv.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: