Нардеп Михайло Ананченко передав дрони та прилади нічного бачення для сумських захисників із 211-го батальйону

31.07.2023

Народний депутат Михайло Ананченко продовжує підтримувати необхідною технікою та обладнанням захисників із Сумщини, оперативно реагуючи на потреби військових підрозділів. Цього разу парламентар передав дрони та прилади нічного бачення для сумських захисників із 211-го батальйону, які мужньо тримали оборону в Бахмуті, а тепер несуть службу в рідній Сумській області.

«Вони півроку були в обороні Бахмуту, а зараз боронять кордони Сумщини. Наш легендарний 211 батальйон, де несуть службу сумчани.

Ми завжди на зв’язку і тримаємо руку на пульсі потреб наших захисників.

Цього разу  передали військовим дрони, прилади нічного бачення.  Бачити більше і якомога далі, мати можливість спрацювати на упередження, а за потреби нанести удар у відповідь. Це дозволяє таке обладнання. Крім цього передали хлопцям 20 рацій Motorola 4400 та автомобільний ретранслятор  та дізналися про нагальні потреби.

Тож, продовжуємо працювати!

Разом до перемоги!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нардеп Михайло Ананченко ініціював створення сучасного кластерного закладу для реабілітації військових і цивільних. На переконання парламентаря, необхідно на всіх рівнях забезпечити лікування та відновлення захисників України і працювати у цьому напрямку на перспективу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: