У Сумах за тиждень зафіксували 22 випадки домашнього насильства

02.08.2023

Протягом минулого тижня у Сумській громаді зареєстровано випадки домашнього насильства щодо 22 людей, щодо трьох людей – повторно, йдеться на сайті Сумської міськради.

Постраждалим надали допомогу відповідно до проведеної оцінки потреб, кривдникам — винесли приписи із забороною контактувати з постраждалими особами.

Працівники мобільної бригади здійснили 13 виїздів за місцем проживання постраждалих від домашнього насильства, надали їм психологічну допомогу та консультації з соціальних послуг.

Нагадуємо, до мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, яка працює в Сумській громаді, входить фахівець із соціальної роботи та психолог.

Повідомлення про випадки насильства до мобільної бригади надходять від поліції, департаменту соціального захисту населення, управління «Служби у справах дітей», а також від самих постраждалих.

До фахівців мобільної бригади можуть звертатися як мешканці Сумської громади, так і внутрішньо переміщені особи, які постраждали від домашнього та/чи гендерно зумовленого насильства, за адресою: вул. Харківська, 42 (з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00) або за телефоном: (096)145-93-59.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: