Поліцейські затримали на хабарі начальника філії Сумської дистанції захисних лісонасаджень

03.08.2023

Протиправну діяльність особи припинено слідчими Охтирського районного відділу поліції ГУНП в Сумській області за матеріалами Управління стратегічних розслідувань у Сумській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Правоохоронці в рамках кримінального провадження задокументували факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником однієї з філій Сумської дистанції захисних лісонасаджень «Південна залізниця» Акціонерного товариства «Укрзалізниця».

За даними слідства, вказаний службовець вимагав від внутрішньо переміщеної особи 15 тис. грн за вирішення питання щодо безперешкодного відпуску лісопродукції та надання дозволу на її заготівлю на території філії.

У четвер, 3 серпня 2023 року, правоохоронці задокументували факт передачі громадянином начальнику філії обумовленої суми, після чого його було затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: