61-річна сумчанка пограбувала жінку в Бурині під виглядом зняття прокляття

03.08.2023

Вчора до відділення поліції №1 (м. Буринь) звернулась мешканка Конотопського району, яка повідомила про те, що її пограбувала незнайомка. Зловмисниця під приводом зняття прокляття забрала золоті сережки потерпілої та пішла у невідомому напрямку.

Правоохоронці негайно відреагували та прибули на місце події.

В ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили, що заявниця перебувала на вулиці, коли до неї підійшла невідома. Остання відразу почала розказувати про якесь про порчу. Тоді правопорушниця, тримаючи потерпілу за голову, зняла з вуха золоту сережку. Перелякана жінка самостійно зняла другу сережку, аби злодійка не завдала їй шкоди. Після цього зловмисниця пішла у невідомому напрямку.

Потерпіла надала детальний опис зовнішності жінки, за яким правоохоронці швидко встановили особу грабіжниці та затримали її в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Нею виявилась 61-річна мешканка міста Суми, при собі жінка мала сережки належні потерпілій.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану». Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: