Скільки громади Сумщини отримають на боротьбу з домашнім насильством

04.08.2023

До Порядку та умов надання у 2023 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, затверджених постановою Кабміну від 2 червня 2023 р. № 559, внесені зміни.

Обсяг субвенції попередньо розподілений Сумській області на рівні 8,2 млн грн. Щодо розподілу обсягу субвенції між місцевими бюджетами, ситуація наступна:

1) Конотопській міській раді – на проведення робіт у денному центрі соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, для збільшення кількості ліжкомісць – 1744282,0 грн;

2) Кролевецькій міській раді – на створення денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства – 1499526,0 грн;

3) Шосткинській міській раді – на створення денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства – 2000700,0 грн.

shans.com.ua

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: