На Шосткинщині проведуть в останню путь захисника України Олексія Тимошенка

05.08.2023

Завтра, 6 серпня, Шосткинщина прощатиметься зі своїм земляком, захисником Батьківщини Олексієм Тимошенком. Про це інформує міська рада.

Панахида та траурна церемонія відбудуться за адресою: селище Вороніж, вул. Пантелеймона Куліша, 3. Початок об 11.00.

Олексій Тимошенко народився 29 березня 2000 року в селищі Вороніж. Саме тут він провів свої дитячі роки та отримав середню освіту. В дитинстві Олексій був активним і непосидючим хлопчиком, захоплювався боротьбою і карате, неодноразово брав участь в змаганнях, де посідав призові місця.

Мріяв бути військовим, навчався в Сумському кадетському корпусі.

Після закінчення середньої школи Олексій вступив до ДПТНЗ «Конотопське вище професійне училище», де отримав спеціальність «помічник машиніста».

За спогадами близьких, Олексій був світлим та життєрадісним хлопцем, який будував свої плани на життя, мріяв створити родину та виховувати дітей.

Завжди був надійною опорою і підтримкою для рідних, дуже любив свою родину. У Олексія залишилися мати та двоє братів.

Він щиро любив Україну та завжди вірив в нашу Перемогу. Тому, на початку 2023 року, добровільно пішов захищати Батьківщину. «Я приїду і ми швидко їх переможемо…» – саме ці слова Олексій сказав матері перед від’їздом на фронт.

За час проходження військової служби Олексій виявив себе лише з позитивної сторони, був порядним, справжнім та вірним товаришем і побратимом.

На жаль, за Україну вмирають найкращі…

Життя солдата Тимошенка Олексія Григоровича обірвалося 1 серпня 2023 року в районі населеного пункту Таврійське Запорізького району Запорізької області.

Олексій Тимошенко до кінця залишився вірним військовій присязі, виявив стійкість та мужність при виконанні своїх службових обов’язків.

Доземний уклін Тимошенку Олексію Григоровичу! Вічна шана. Вічна подяка. Вічна пам’ять.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: