Талановиті діти Сум завдяки нардепу Тетяні Скрипці поїхали відпочивати до Верховини

07.08.2023

Завдяки домовленостям народного депутата Тетяни Скрипки чергова група дітей із Сум вирушила на літній відпочинок у безпечні регіони. Парламентарка посприяла, аби сорок вихованців танцювального центру «Артес» поїхали оздоровлюватися у мальовничі Карпати – Верховину. Враховуючи, що місцеві оздоровчі табори вимушено не працюють через війну і напружену ситуацію на прикордонні,  було вирішено шукати інші варіанти, аби дати учням можливість провести час цікаво, корисно та безтурботно.

«Такої краси і такого драйву Карпати ще не бачили! 40 талановитих і незламних артесівців Dance Centre Artes рушили у подорож до Верховини. Енергія зелених лісів, високих гір і прозорих річок – те, що треба маленьким сумським зіркам.

Суми – форпост України, але дітям, які живуть в умовах постійних обстрілів, вкрай потрібне оздоровлення і зняття психологічної напруги. Щаслива, що їхні канікули проходять саме так. Подорожі, друзі, краса природи, спокій. А ще екскурсії, смаколики, нові знайомства і звісно танці, без яких артесівців не уявити.

12 днів у гірській долині Верховинського району, в прекрасному українському селі Красноїлля. Такий відпочинок став можливим завдяки дивовижній людині, патріоту Василь Вишиванюк/Vasyl Vyshyvanyuk і усій команді Фонд Чисті Серцем, що постійно підтримує мою рідну Сумщину. Дякую від імені усіх дітей і батьків за теплу зустріч, і за можливість поринути у справжнє літо, де панує радість.

Вірю, що сила Карпат додасть сумській малечі здоров’я і енергії, а отже попереду в артесівців нові успішні проєкти і творчі відкриття!» – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, також завдяки нардепу діти із Сум вирушили на відпочинок до польського міста Зелена Гура. Про такі літні канікули для маленьких сумчан Тетяна Скрипка домовилася під час робочої поїздки до дружнього Любуського воєводства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: