На Сумщині судитимуть хлопця, який вдарив і намагався зґвалтувати 13-річну дівчинку

07.08.2023

Слідчі відділення поліції №2 (м. Путивль) Конотопського районного відділу поліції ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури завершили досудове розслідування кримінального провадження відносно 21-річного хлопця, який спочатку наніс тілесні ушкодження дівчині, а потім намагався її зґвалтувати.

За даними слідства, подія сталась 2 червня 2023 року у вечірній час в одному з населених пунктів Конотопського району. Після спілкування в компанії односельців 13-річна дівчинка залишилась наодинці з юнаком, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Обвинувачений штовхнув дівчину на землю, ударив по обличчю та намагався зґвалтувати. Потерпіла спробувала втекти від юнака, однак той наздогнав її та повалив на землю. Лише після того, як дівчина почала кликати на допомогу дядька, нападник втік.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Путивльського відділу Конотопської окружної прокуратури завершили досудове розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.15, ч.4 ст.152 (незакінчений замах на зґвалтуванні, вчиненому щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років) та ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та скерували обвинувальний акт до суду.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: