Ліфчик для годування, квіти та кульки: атрибути виписки з пологового будинку

08.08.2023

Дев’ять місяців очікувань та процес пологів, якими б вони по складності не були, вже позаду і скоро молода мама з малям приїде додому. Процес виписки з полового будинку зазвичай супроводжується міні-святом, коли друзі та рідні зустрічають породіллю з малям, дарують квіти, подарунки з теплими привітаннями. Так що ж принести в якості дарунка молодій мамі на виписку?

 

Букет квітів

Є стереотип, що лише чоловік має дарувати квіти дружині з малям. Це не так, адже, як відомо, багато квітів не буває. Для вітання молодої мами можна купити монокомпозицію із сезонних квітів або обрати ніжний букет у тонах, відповідних до статі малюка: рожевих або небесно-блакитних.

До речі, породіллю можна привітати букетом ще до виписки, якщо замовити доставку квітів тут: https://flores-shop.com.ua/uk/ безпосередньо в день пологів або на наступний за ним. Кур’єр привезе обраний вами букет прямо до пологового будинку, що стане справжнім сюрпризом для породіллі. 

Єдине обмеження – звертайте увагу на склад композиції. Квіти з сильним ароматом та пилком можуть бути алергенами для породіллі та маляти. Краще не замовляти в пологовий будинок букети з  хризантемами, декоративними соняшниками, герберами та ліліями.

 

Бюстгальтер для годування

У молодої мами попереду багато безсонних ночей та побутового клопоту, де найважливішим буде постійне годування малюка. Для зручності цього процесу виробники пропонують спеціальні ліфчики зі застібкою для швидкого доступу до молочної залози. На перший погляд, такі моделі мало чим відрізняються від звичайного бюстгальтера, проте мають ряд безсумнівних переваг:

  • білизна для породіль завжди вироблена з бавовни, модалу або бамбуку -  повністю гіпоалергенних матеріалів як для жінки, так і для малюка;

  • моделі ліфчиків посилені широкими бретелями та бічною підтримкою, щоб зменшити навантаження на спину від молочних залоз з грудним молоком;

  • можна придбати фасон на застібках, липучках або з подвійного шару тканини без додаткових фіксувальних деталей.

Виробники розуміють, наскільки важливо жінці після народження малюка відчувати себе такою ж привабливою та бажаною, як раніше. Саме тому більшість моделей таких ліфчиків мають додаткове оздоблення, ніжні пастельні кольори та стильну форму чашок.

 

Подарунок для малюка

Зазвичай в момент виписки з пологового будинку вітають породіллю, а «зірковий час» малюка вже наступає на родинах або хрестинах. Проте часто, окрім подарунка мамі, презентують подарунок і для маляти. Це може бути одяг для новонародженого, пелюшки, декоративний торт з підгузок, перші іграшки на кшталт брязкальця та навіть більш коштовні подарунки у вигляді люльки, коляски або дитячого ліжечка.

Якщо ви плануєте на виписці з пологового будинку щось подарували саме малюку, обирайте речі, які будуть необхідні протягом наступних пів року, максимум рік. Не варто презентувати те, що знадобиться набагато пізніше, адже весь цей час ваш подарунок буде лежати без справи, а у разі габаритного презенту – ще й займатиме місце у квартирі чи будинку.

Якщо ж у вас зовсім немає ідей, яке привітати породіллю з випискою, можна звернутись до більш традиційних варіантів: подарувати великий оберемок гелієвих кульок вкупі з букетом квітів, вручити сертифікат на певну суму з магазину дитячих товарів або презентувати набір якісних пляшечок для пригодовування маляти з перших місяців життя.

Інші новини:

Коментарі: