Нардеп Михайло Ананченко передав авто бійцям протиповітряної оборони на Харківщині

08.08.2023

Народний депутат Михайло Ананченко здійснив чергову робочу поїздку в Харківську область, в один із найнапруженіших напрямків фронту – Куп’янський. Парламентар передав автомобіль  бійцям протиповітряної оборони у населений пункт, який напередодні зазнав ворожого авіаудару, а під час ліквідації його наслідків атакували касетними боєприпасами. Після побаченого свавілля народний обранець закликав усіх згуртуватися в допомозі захисникам України.

« І знову Харківщина….Сьогодні тут, на Куп’янському  напрямку йдуть запеклі бої .

Сьогодні вчергове на власні очі  побачив наслідки підступності та жорстокість  ворога.

Напередодні на населений пункт, куди ми привезли авто для наших бійців протиповітряної оборони, скинули декілька авіабомб. Коли ж наслідки авіаудару приїхали  ліквідовувати рятувальники, а медики надавали допомогу постраждалим, його обстріляли касетними боєприпасами.

Біль та лють… Цій мерзоті не пробачимо жодної краплі крові українців, жодного сантиметру нашої окупованої землі!

Гуртуймось та  допомагаймо нашим захисникам! Разом до Перемоги!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, минулого тижня народний депутат також передав у Куп’янськ автомобіль для захисників із Сумщини. За його словами, машина відповідає запитам військових і допоможе  у виконанні оперативних завдань. Також під час попередньої поїздки на Харківщину Михайло Ананченко провів зустрічі з посадовцями задля зміцнення зав’язків між двома прикордонними областями та налагодження співпраці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: