Сумська студія ART”elь moda представила fantazy-animal collection

09.08.2023

Дизайн-студія ART”elь moda Сумського ОЦПО та РТМ сезон 2023 року завершила новою fantazy-animal collection з чудернацькими звірятками, які прикрасили яскраві моделі. Керівник студії Лариса Ванєєва розповіла про подію в соцмережі: «В процесі створення колекції ми називали наш новий проєкт «Таємниці Червоної планети», бо авторка ескізів Марина Шаповаленко надихалася одним зі своїх улюблених з дитинства мультфільмів «Таємниці Третьої планети» та образом його юной героїні Аліси.

Але наприкінці ми надалі новому показу назву IN VITRO, бо ці милі чудики-звірятка стали, безперечно, результатом фантазій та експериментів усього творчого колективу, який працював над проєктом.

Ми почали роботу над ним у вересні 2021 року, потім перервали на період важких часів, але згодом знову відновили роботу. І завершили її! І це теж наша маленька перемога, яку ми присвячуємо продовженню життя та вірі в наше найкраще майбутнє!».

Колекція IN VITRO: автор ескізів – Марина Шаповаленко, керівник проєкту, авторський супровід – Лариса Ванєєва, підбір тканин та матеріалів – Лариса Ванєєва, Марина Шаповаленко, пошиття – Людмила Лабазанова, Тетяна Мурай, трикотажні вироби та деталі – ательє «Золоте руно» (м. Суми), аплікація та декорування моделей – Наталія Бовдуй, Наталія Бобіна, взуття, капелюхи – made іn China, фотограф – Олександр Миколенко.

Моделі: Дарина Завальна, Софія Річкаль, Юлія Васильченко, Аніта Лапоног, Варвара Димитрова, Софія Скосер, Кароліна Абаровська, Лілія Кузіна, Катерина Голопьорова, Маргарита Нікітіна, Валерія Трофанчук, Світлана Остапенко.

shans.com.ua

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: