Нардеп Михайло Ананченко розповів про законодавчі антикорупційні рішення, ухвалені Верховною Радою

09.08.2023

Народний депутат Михайло Ананченко повідомив про результативну роботу у Верховній Раді протягом 9 серпня, зокрема – ухвалення важливих рішень щодо запобігання корупції.  Так, за словами парламентаря,  підтриманий закон № 9079 знижає корупційні ризики й захищає держрезерв від розкрадань. Окрім того, він розмежовує державний матеріальний і мобілізаційний резерви та чітко визначає їх балансоутримувачів. Це потрібно для оперативного комплектування військових частин та підрозділів територіальної оборони ЗСУ.

«Сьогодні черговий продуктивний парламентський день!

Серед головних рішень, які ухвалили разом із колегами, наступні:

9581 — звернулися до парламентів та урядів іноземних держав, міжнародних організацій та їх парламентських асамблей щодо намірів російської федерації провести незаконні вибори на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України;

9575 — достроково припинили депутатські повноваження народного депутата України Холодова А.І.

5431 — наблизили удосконалення механізмів контролю за концентраціями суб’єктів господарювання.

9261 — наблизили запуск Служби дисциплінарних інспекторів, яка має допомагати Вищій раді правосуддя здійснювати дисциплінарні провадження щодо суддів.

9079 — наблизили зниження корупційних ризиків та захищеність держрезерву від розкрадань.

Працюємо далі! Захищаємо країну, допомагаємо військовим, боремося з корупцією! Слава Україні!» – відзвітував народний депутат у Фейсбуці.

Нагадаємо, політик вже неодноразово бував на передовій, щоб забезпечити наших воїнів необхідною технікою і підтримати бойовий дух. З початку серпня Михайло Ананченко здійснив уже дві робочі поїздки на Харківщину до українських захисників, які тримають оборону на Куп’янському напрямку. Нардеп передав автомобілі бійцям протиповітряної оборони, а також військовим із Сумщини, адже потреба у транспорті є однією із найбільших для  виконання оперативних завдань.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: