Депутати Сум просять мера розірвати контракт з директором КП “Чисте місто” Олексієм Легким

09.08.2023

Після того, як стало відомо, що член “команди Лисенка”, директор комунального підприємства “Чисте місто” Олексій Легкий чекає вироку по кримінальній статті вже 13 років і попутно “заробляє” на “тракторцях”, сумчани почали массово вимагати як мінімум позбавлення його посади… Звучали пропозиції і про конфіскацію майна та відправку даного “кадра” або на передову, або за грати.

Цілком логічно, що депутати міської ради, які прагнуть, щоб у Сумах все ж комунальні установи очолювали не такі “руководітєлі”, а професійні менеджери, здатні робити свою справу якісно і чесно, попросили пана Легкого відзвітувати за свої діяння, тим паче якраз минув рік з того часу, як він посів у крісло директора КП “Чисте місто”.

Проте 9 серпня керівник КП на сесію міськради не прийшов. Бо пішов відпочивати у відпустку (мабуть, зробив це, щоб уникнути неприємних запитань від депутатського корпусу та громадськості).

Така неповага до своїх роботодавців, м’яко кажучи, вразила присутніх на сесії депутатів і вони, проголосували рішення у другій редакції та визнали його роботу незадовільною, рекомендуючи міському голові розірвати контракт з Олексієм Легким відповідно до умов контракту.

Цікаво, що напередодні засідання сесії міської ради, мер Лисенко, незважаючи на думку громадськості та на оприлюднену інформацію про можливі зловживання пана Легкого на посаді КП “Чисте місто”, навіть не заслухавши звіт про його “успіхи на роботі”, продовжив йому контракт ще на рік!

Нагадаємо, нещодавно свою посаду втратив колишній головний дорожник Сум Олександр Вегера, який очолював комунальне підприємство “Шляхрембуд” ще із 2000 року. Правда, на його місце, мер Олександр Лисенко призначив, не фахового дорожника, а свою довірену людину – особистого відеооператора Олександра Зименка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: