На Сумщині будують фортифікаційні споруди

10.08.2023

Під час робочої поїздки у Сумський та Охтирський райони начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх оглянув будівництво фортифікаційних споруд для наших захисників.

Очільник області зазначив, що зараз, коли наша країна протистоїть агресії з боку Росії, ключовим завданням для всіх громад Сумщини є посилення обороноздатності та захисту людей.

«Маємо бути готові до різних «сценаріїв» ворога. Президентом України, Головнокомандувачем ЗСУ, Урядом поставлені чіткі завдання щодо невідкладного будівництва військових інженерно-технічних фортифікаційних споруд для потреб оборони. Наше завдання – їх виконати вчасно, адже це стосується не лише безпеки нашого регіону, а й всієї країни. Питання зміцнення оборонних рубежів перебуває на контролі Сумської обласної військової адміністрації. Посилення обороноздатності – щоденна спільна робота, мета якої допомогти нашим захисникам і зробити свій внесок у спільну Перемогу!», – зазначив Володимир Артюх.

Начальник Сумської обласної військової адміністрації подякував керівникам громад, які проявили професіоналізм і відповідально поставились до виконання завдання з облаштування фортифікаційних споруд, а також відзначив системний підхід та неабияку винахідливість при виконанні завдань щодо захисту Сумщини.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: