Призначено керівника Конотопської окружної прокуратури

10.08.2023

Сьогодні, 10 серпня, керівник Сумської обласної прокуратури Олександр Панченко представив колективу Конотопської окружної прокуратури новопризначеного керівника – Олександра Васильківського.

Вітаючи з призначенням, Олександр Панченко зазначив, що Олександр Васильківський в органах прокуратури вже більше 17 років, відтак має достатній досвід і бажання та зможе організувати роботу Конотопської окружної прокуратури на належному рівні з урахуванням вимог сьогодення. У свою чергу Олександр Васильківський подякував керівництву прокуратури за надану довіру та запевнив, що докладе максимум зусилля задля виконання поставлених завдань.

Довідково:

Олександр Юрійович Васильківський народився у 1978 році в смт Царичанка Дніпропетровської області. У 2006 році закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. Трудову діяльність у органах прокуратури розпочав з посади помічника прокурора Царичанського району Дніпропетровської області, де й працював протягом 4 років. Упродовж 3 років обіймав посади різного ступеня в прокуратурі Дніпропетровської області.

Близько 10 років працював на керівних посадах у Павлоградській прокуратурі Дніпропетровської області.

Попередня займана посада з 2022 року – прокурор Павлоградської окружної прокуратури Дніпропетровської області.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: