За сприяння Олексія Романька Миронівський НВК отримав великий автобус

12.08.2023

Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Олексій Романько відгукнувся на звернення Миронівського навчально-виховного комплексу, що в Шосткинській громаді, та посприяв направленню великого автобусу в освітній заклад.

«Рік тому колишній шкільний автобус, яким підвозили дітей до школи, було передано на потреби української армії.

Завдяки співпраці з благодійним фондом, Solaris Urbino 10 польського виробника Neoplan вже в Миронівці», – відзвітував Олексій Романько.

Також, як поінформував депутат, наступного тижня такий же автобус отримає і Клишківський навчально-виховний комплекс. Таким чином буде вирішене питання підвезення учнів із віддалених населених пунктів на навчання у повноцінному офлайн-форматі.

«Щиро вдячний за розуміння й сприяння у вирішенні питання народному депутатові України Михайлу Ананченку, голові Сумської обласної військової адміністрації  Володимиру Артюху, голові фракції ПП «Слуга Народу» в Сумській обласній раді  Вірі Лаврик, голові Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторії Гробовій», – написав Олексій Романько на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний обранець опікується не тільки освітніми закладами Шосткинщини, а й бере активну участь у забезпеченні необхідною технікою та спорядженням українських захисників. Так, нещодавно Олексій Романько допоміг посилити ППО Сумщини світловим обладнанням для боротьби з дронами. Депутат разом із колегами та керівництвом обласної військової адміністрації вручив одному з військових підрозділів області потужні прожектори та ліхтарі, щоб зреагувати на появу дронів та відбити атаку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: