У центрі Конотопа пограбували неповнолітнього

12.08.2023

Вчора до Конотопського районного відділу поліції звернувся хлопець, він повідомив про те, що у центрі міста до нього підійшов невідомий та, погрожуючи насильством, заволодів його грошовими коштами.

Правоохоронці негайно відреагували на повідомлення та прибули на місце події. Поліцейські з’ясували, що до неповнолітнього підійшов чоловік та почав просити гроші. Коли хлопець сказав, що грошей немає, зловмисник вихопив його телефон і, погрожуючи фізичним насиллям, змусив повідомити пароль від мобільного банкінгу. Грабіжник переказав з рахунку потерпілого кошти на свою картку та втік.

Працівники сектору кримінальної поліції, у ході проведення оперативних заходів, встановили особу винуватця, ним виявився 21-річний місцевий мешканець. Зловмисник зізнався у скоєному та видав банківську картку, на яку здійснив переказ чужих коштів.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: