Шосткинщина попрощалася із захисником України Андрієм Назаренком

14.08.2023

Назаренко Андрій Володимирович народився 21.01.1988 року в місті Шостка. Тут минули його дитячі та юнацькі роки.

Навчався у міській загальноосвітній школі №1, де зарекомендував себе здібним та старанним учнем. Хлопець захоплювався ковзанярським спортом, авто та мототехнікою.

Після закінчення школи вступив на навчання у ШХТК. Після закінчення коледжу навчався в Сумському державному університеті, де здобув кваліфікацію інженерної механіки за фаховим спрямуванням «Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів».

За життя Андрія знали, як дуже відповідального та працьовитого чоловіка. Він був людиною тонкої душевної організації, добрим та співчутливим. Друзі про нього говорили, що: «Андрюша – це сонце». Завжди був чесним, був тим, хто не терпів фальші.

Андрій щиро любив своїх рідних та близьких, був надійним сином та другом. Він був справжнім патріотом України.

З квітня по жовтень 2016 року брав участь в антитерористичній операції на Донеччині, де захищав суверенітет та цілісність нашої Держави.

Андрій сумлінно виконував свої службові обов’язки, був ініціативним та старанним, якісно ніс військову службу, за що двічі був відзначений Почесними грамотами. За участь в АТО Андрій був нагороджений медаллю.

Потім було звільнення в запас та мирне життя.

Війна застала Андрія в Мелітополі. Не маючи жодних сумнівів, хлопець залишив роботу та приїхав до Шостки. Добровільно пішов до військкомату. З червня 2022 року Андрій знову почав захищати нашу країну. Навчався та, один з небагатьох, отримав диплом психолога іноземного зразка по роботі з військовими.

Бойові побратими назавжди запам’ятали Андрія товаришем, який завжди міг підтримати у важку хвилину, спокійною та врівноваженою людиною.

На жаль, життя Назаренка Андрія Володимировича обірвалося 10 серпня 2023 року.

Вічна та світла йому пам’ять та подяка!

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: