Випускник Конотопської дитячої музичної школи своїм тенором підкорює серця італійської публіки

16.08.2023

Ще нещодавно Микита Іщенко виступав на сцені Конотопської дитячої музичної школи №2, в якій він навчався у 2012-2018 роках, а вже підкорює серця італійської публіки на батьківщині оперного мистецтва – Італії.

На своїй сторінці у ФБ він оприлюднив фрагмент концерту в старовинному замку Мальгра (Castello Malgra’ ) в італійському місті Ривароло-Канавезе. Звучала перша дія опери композитора Джузепе Верди «Ріголетто», тенор Микита Іщенко (http://surl.li/kckwm).

Багато великих історій успіху починалися з маленьких кроків. Микита навчався в музичній школі за двома фаховими напрямками: сольний спів (викл. Осташко В.М.) та гітара (викл. Козачинський В. Е.), але також оволодів і грою на фортепіано (викл. Смирнова В. М.).

У школі його пам’ятають як серйозного, наполегливого та відповідального учня. Він став лауреатом багатьох міжнародних, всеукраїнських й обласних вокальних конкурсів, а також інструментальних конкурсів – у складі ансамблю гітаристів. Має сильний, яскравий за тембром голос- тенор.

Зворушливими словами відгукується про свого вихованця викладачка музично – теоретичних дисциплін Юлія Шендрик:

«Микита Іщенко – один з багатьох талановитих учнів, закоханий у свій фах, замріяний у високі небокраї, впевнений у своїх силах. Але, це саме той випадок, коли талановита людина – талановита в усьому.

З дитинства Микита досить вдало займався тхеквондо. З підліткового віку почав вести свій кулінарний блог на ютуб каналі «Готує Микита Сергійович», до речі, всім раджу, ми з сімʼєю неодноразово готували за його рецептами. Маючи також і акторські здібності, Микита брав участь у театралізованих святах музичної школи, був активним учасником різноманітних заходів, концертів, конкурсів.

Та вокал – це дійсно те, що він любив та в що справді був закоханий. Вже під час навчання в музичній школі було зрозуміло, що Микита розвиватиме свій талант та досягне успіху!

Я, як викладач сольфеджіо, можу сказати, що його наполегливість, працьовитість і гнучкий розум з легкістю опановували будь-які завдання».

Тож, досягнення успіху завжди залежить від спрямованості, рішучості та працелюбності. Кожен великий успіх починається з мрії, і не важливо, де саме ця мрія зародилася. Важливо переступити кордони власних обмежень та мати ціль, досягнення якої вимагає відданості та праці.

Бажаємо Микиті Іщенку творчих успіхів та не забувати місто, яке стало стартовим майданчиком на шляху до мрії, повідомили в мерії Конотопа.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: