Для Сумського центру екстреної медичної допомоги куплять реанімаційні пристрої за мільйон

16.08.2023

Відбулося засідання постійної комісії з питань спільної власності територіальних громад та приватизації Сумської облради. Депутати розглянули чотири питання, що стосувалися закупівель, погодження надання дозволів на проведення робіт, оформлення у постійне користування земельної ділянки, приватизації майна.

Народні обранці погодили надання дозволу на проведення робіт з капремонту огорожі Сумського обласного онкоцентру. Підтримали проведення закупівлі двох пристроїв для серцево-легеневої реанімації для Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – орієнтовною вартістю 1 млн 100 тис. грн.

Взяли до відома питання розробки проєкту землеустрою земельної ділянки у Лебединському психоневрологічному інтернаті. Тут є підсобне господарство, за допомогою якого заклад частково розв’язує питання забезпечення харчовими продуктами підопічних. Керівництво інтернату звернулося до депутатів Лебединської міськради з проханням знайти земельну ділянку для ведення сільськогосподарської діяльності. Міські обранці пішли на зустріч і прийняли рішення про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою, яка тепер буде оформлюватися у постійне користування.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: