Нардеп Михайло Ананченко залучає благодійні фонди для підтримки лікарень Сумщини

17.08.2023

Підтримка медицини у непростий воєнний час залишається одним із пріоритетних напрямків роботи для народного депутата Михайла Ананченка. Зокрема, парламентар активно співпрацює із благодійними організаціями, аби забезпечити лікарні Сумщини найнеобхіднішим обладнанням та ліками. Завдяки налагодженню зв’язків із фондом «Разом для України» обласна лікарня та Конотопська ЦРЛ отримали партію медичних матеріалів.  Передав народний обранець допомогу і для лікарні Святого Пантелеймона, яка невдовзі має отримати статус кластерного медичного закладу. За словами Михайла Ананченка, нагальні потреби лікарень вивчаються постійно, щоб вчасно реагувати на запити і знаходити можливості для вирішення проблемних питань.

«Вчора зранку відвідав декілька лікарень Сумщини щоб дізнатися про актуальні потреби в забезпеченні технікою та розхідними матеріалами. Так як в останній рік навантаження на опорні та прифронтові лікарні значно збільшилось, вони потребують додаткової підтримки від меценатів і донорів. Я дякую фондам та організаціям, які відгукуються на наші заклики та підтримують системи охорони здоровʼя в області. Зокрема нещодавно БФ Разом для України привіз велику кількість матеріалів до Сумської обласної лікарні та в лікарню Конотопа, і це був далеко не перший візит фонду на Сумщину, – за що їм окрема подяка.

А сьогодні вже другий день спілкуємось з нашими воїнами з Сумської області, які знаходяться на найгарячішому напрямку на півдні України, де передаєм багато корисного та необхідне для подальших бойових звитяг!

Бережіть себе!

Все буде Україна!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, з початку серпня народний депутат здійснив уже дві робочі поїздки на Харківщину до українських захисників, які тримають оборону на Куп’янському напрямку. Михайло Ананченко передав автомобілі бійцям протиповітряної оборони, а також військовим із Сумщини, адже потреба у транспорті є однією із найбільших для  виконання оперативних завдань.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: