Обкрадав навіть кладовище: у Шостці затримали серійного злодія

17.08.2023

До поліції декілька разів поспіль надходили повідомлення від громадян про крадіжки металевих конструкцій та побутових речей з під’їздів багатоповерхівок.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили особу, яка причетна до скоєння даних злочинів. Зловмисником виявився 34-річний мешканець смт. Вороніж.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили причетність чоловіка до вчинення ряду корисливих злочинів, зокрема, нещодавно даний чоловік зняв комплектуюче устаткування з кондиціонерної системи одного з продуктових магазинів міста. А проникнувши до одного з під’їзду багатоквартирних будинків поцупив звідти лампочки та килим. Також крадій, зайшовши до тамбуру багатоповерхівки, скоїв крадіжку металевих труб.

Крім того, встановлено причетність даного чоловіка до наруги над могилою. Зловмисник, перебуваючи на кладовищі Алеї слави, вирішив викрасти з могили полеглого воїна флагшток, який в подальшому здав на металобрухт.

Скоєння ще одного злочину вдалося попередити, адже зловмисник проникнувши на територію приватного будинку пробрався до кухонного приміщення через вікно звідки намагався вкрасти умивальник з краном, однак був спійманий на гарячому.

Слідчі за даними фактами повідомили чоловіку про підозру у вчиненні трьох кримінальних правопорушень за ч 3. ст. 185 «Крадіжка», двох правопорушень за ч. 2 ст. 15 (ч. 3 ст. 185) «Замах на кримінальне правопорушення» та за ч. 3 ст. 297 «Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: