Нардеп Тетяна Скрипка домовилася про співпрацю з міжнародним фондом “Партнерство за сильну Україну”. Вже є результати

18.08.2023

Народний депутат Тетяна Скрипка налагодила співпрацю із фондом “Партнерство за сильну Україну”, що утворили Велика Британія, Канада США, Швейцарія та Швеція. З 2022 року ця міжнародна організація підтримує розвиток громад, які постраждали від війни. Завдяки домовленостям парламентарки, засвідчених офіційним договором торік,  вдалося заручитися допомогою фонду і для Сумської громади. Зокрема, результатом співпраці стало покращення умов для відвідувачів центру надання адміністративних послуг у Сумах.

«На Сумщини Фонд допоміг відновленням пошкоджених будівель і забезпеченням безперебійної роботи сервісних служб. Про це вдалося домовитися влітку 2022 року, приймаючи у Сумах представників Chemonics International Inc., британської компанії, що забезпечує в Україні реалізацію проєкту міжнародної технічної допомоги Фонду.

Згодом, у грудні 2022 року, між містом Суми і Фондом “Партнерство за сильну Україну” було підписано Меморандум про співпрацю. А в лютому 2023 було оглянуто об’єкти інфраструктури і приміщення сервісних служб задля узгодження плану дій.

Згідно цього плану Сумський ЦНАП, який надає 468 видів послуг, отримав у серпні нові меблі, техніку, переносний пандус та оснащення для кімнати матері та дитини. Це значно полегшить роботу Центру і зробить його відвідування зручнішим і швидшим.

Щиро вдячна партнерам за таку підтримку у важкі воєнні часи. Наближуємо Перемогу разом!» – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, протягом літнього періоду народний депутат активно займається організацію відпочинку для дітей із Сумщини за кордоном та у безпечних регіонах України, оскільки місцеві оздоровчі табори не працюють зі зрозумілих причин. Так,  зусиллями Тетяни Скрипки влаштували дитячі літні канікули до Польщі, Словаччини та Карпат. Серед дітей, які вирушили відпочивати та відновлюватися за кордон та до Верховини, – вихованці дитячих будинків сімейного типу, малеча із районів, які постійно потерпають від обстрілів, а також талановиті учасники танцювального колективу «Артес».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: