У центральному парку Кролевця з’явився новий дитячий майданчик

18.08.2023

Сьогодні, 18 серпня, для дітлахів та гостей Кролевця у центральному парку було перезентовано новий дитячий майданчик.

Реконструкція цього улюбленого місця відпочинку дітей відбулася завдяки консолідованому рішенню всього депутатського корпусу Кролевецької міської ради. На такі цілі всі депутати передали кошти, які були передбачені на виконання ними депутатських повноважень, – 300 тисяч гривень, інформують у відділі культури.

Працівники культури Кролевеччини теж не залишилися осторонь цієї події. Під час розважально-ігової програми «Мені казково!», яку провела Наталія Часник, керівник театру естрадних мініатюр «Кроки за сценою» Центру культури, дітлахи, які завітали  на майданчик, мали змогу поспілкуватися з Блискавкою Маквіном, потанцювати, пограти у веселі естафети і загадати разом найзаповітніше бажання для усіх дітей України,- «Якнайшвидшої Перемоги і мирного неба над нами».

Також стараннями викладачів образотворчого відділення мистецької школи Кролевецької міської ради оновленого вигляду набула контактна фігура Айболіта та його пацієнтів, яка не один десяток літ перебувала в жалюгідному стані. Зараз – це яскрава і приваблива скульптура, яка сподобається відвідувачам центрального парку.

05453.com.ua

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: