У Сумах перевірили виконання графіку руху на 17 автобусних маршрутах у напрямку центру

21.08.2023

Начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко під час апаратної наради розповів, як працює міська транспортна система.

Посадовець доповів про результати контрольної перевірки руху міського пасажирського транспорту у вечірній час у центрі міста (зупинка «Універмаг Київ») у напрямку Покровської площі, що відбулася в середу, 16 серпня. Основна увага приділялася своєчасному виконанню графіку руху на 17 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу завершили роботу на автобусних маршрутах № 21 (ФОП Олійник А. Г.), № 52, № 56 (ТОВ «Сумипастранс»). За результатами перевірки відділ склав акти, які направив перевізникам для усунення недоліків.

КП «Електроавтотранс» минулого тижня обслуговувало 17 тролейбусних маршрутів (38 одиниць транспорту) і дев’ять автобусних маршрутів (14 одиниць транспорту). Власними силами протягом тижня було замінено дві аварійні опори. Спільно з КП «Міськсвітло» розпочаті роботи з фарбування металевих опор.

Також у середу, 16 серпня, відбулася нарада з перевізниками за участю представників Укртрансбезпеки та Управління патрульної поліції. На нараді були розглянуті питання безпеки пасажирських перевезень, контроль санітарно-технічного стану пасажирського транспорту в умовах проведення місячника «Автобус – 2023» та подовження договорів з перевізниками.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: