У Сумах поліцейські розшукали та повернули жінці втрачену сумку з надважливими для неї документами

21.08.2023

Кілька днів тому, пересуваючись містом у маршрутному таксі, жінка забула на сидінні свою сумку. Вийшовши на зупинці в центрі міста з іншими речами в руках, вона раптом спохватилася, але маршрутки вже й слід прохолов. Номер маршруту жінка не запам’ятала, погода була дощова, тож вскочила у першу, що йшла через центр.

Лейтенант поліції Микола Татаренко якраз проходив повз зупинку на Іллінській, як почув жіночі зойки і плач. Підійшов та у перехожих, а згодом і у жінки, що билася в істериці, з’ясував, що сталося. А переживати їй було за що: у сумці, як вона сама сказала, було «все життя». Всі особисті документи, ключі від квартири, медичні документи важкохворого батька, і найважливіше, всі документи і всі довідки та переписка щодо пошуку її рідного брата, який пропав безвісти під Бахмутом, захищаючи Україну від ворога.

Поліцейський, дізнавшись це повідомив про подію на лінію 102, а сам почав зупиняти маршрутки, дізнавався телефони перевізників, телефонував водіям, які в цей час були на маршрутах, розпитував, чи ніхто з них не знаходив сумку з документами. Невдовзі до Миколи приєднався і його колега Максим Ткаченко. Робота пішла швидше і незабаром дала потрібний результат: знайшовся водій 55 маршруту, де жінка забула свої речі. Він з задоволенням передав знахідку працівникам поліції, а ті віддали втрачене громадянці. Жінка навіть очам своїм не повірила, побачивши загублену річ з усіма надважливими для неї паперами.

Водій маршрутного таксі повідомив працівників поліції, що випадки, коли люди забувають та гублять в салонах сумки, пакети, дитячий одяг чи взуття, рукавички, телефони, документи, парасольки та інші речі, трапляються досить часто. І якщо водій вчасно виявив забуту чи загублену річ, вона буде у нього «чекати» на власника, головне щоб той сам виявив бажання її знайти і забрати. Що ж стосується втрат телефонів і документів, про них, як правило, повідомляють поліцію, або ж самостійно розшукують і віддають забудькуватим господарям.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: