Завдяки ініціативі нардепа Михайла Ананченка Суми отримали п’ять надпотужних генераторів

22.08.2023

Досвід минулого року, коли енергосистема зазнала нещадних атак ворога, показав необхідність забезпечення альтернативного енергопостачання, особливо – для лікарень, шкіл та інших вразливих соціальних установ. Дбаючи про стабільне проходження осінньо-зимового періоду на Сумщині, народний депутат Михайло Ананченко разом із керівництвом обласної ради ініціював передачу в місто Суми п’яти надпотужних генераторів, які спрямують в обласні комунальні заклади. За словами парламентаря, робота над забезпеченням безперебійного постачання електроенергії є пріоритетною, адже це – турбота про людей. Його позицію повністю підтримав голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко, залучивши до вирішення питання благодійний фонд «Українська фундація».

Надані генератори дозволять забезпечити безперервне функціонування комунальних закладів у разі відключень з централізованої мережі. Це важливий крок у напрямку забезпечення якісної освіти, медичних послуг чи інших сфер життя громади.

«Ми маємо допомогти людям пережити наступну зиму, передбачаючи усі труднощі, з якими стикаємося через ракетні удари рф. Об’єднуючи ресурси та знання, ми створюємо партнерство, спрямоване на підвищення рівня безпеки та стабільності енергопостачання у нашій області. Щиро вдячні за таку допомогу», – зазначив народний депутат України Михайло Ананченко.

Нагадаємо, народний обранець також залучає благодійні фонди для підтримки лікарень Сумщини. Завдяки налагодженню зв’язків із фондом «Разом для України» обласна лікарня та Конотопська ЦРЛ отримали партію медичних матеріалів.  Передав Михайло Ананченко допомогу і для лікарні Святого Пантелеймона, яка невдовзі має отримати статус кластерного медичного закладу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: