Очільник Дубов’язівської громади отримав відзнаку Президента України

24.08.2023

За вагомий внесок у зміцнення обороноздатності України, стійку та незламну підтримку Збройних Сил України задля забезпечення успішного виконання бойових завдань, захист безпеки населення Дубов’язівської територіальної громади та інтересів держави у зв’язку з широкомасштабною збройною агресією Російської Федерації проти України Дубов’язівський селищний голова Леонід Білик нагороджений відзнакою Президента України «За оборону України».

Вручив цю високу нагороду очільнику громади особисто начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх.

«Нині ми як ніколи єдині у підтримці Збройних Сил України і тому це значна відзнака не лише керівництва селищної ради, а й усіх мешканців нашої громади, хто долучався та продовжує долучатися до підтримки наших захисників у наближенні такої жаданої перемоги над ворогом. .. Тому підтримка Збройних Сил України і надалі залишатиметься пріоритетною метою для Дубов’язівської територіальної громади. Разом до перемоги!», – зазначили на сторінці громади.

konotop.in.ua

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: