На Роменщині провели рейд із застосуванням безпілотної розвідки

25.08.2023

Під час пожежонебезпечного періоду особливої уваги лісівників потребують хвойні насадження. Саме тому працівники філії “Сумське лісове господарство” ДП “Ліси України” спільно з представниками ДСНС провели рейд із застосуванням безпілотної розвідки. Захід попередньо був погоджений з відповідними службами.

«Найбільш вразливими є насадження, які знаходяться поряд з населеними пунктами, місцями відпочинку та автомобільними шляхами. Патрулювання таких ділянок є пріоритетним завданням для працівників лісової охорони нашого підприємства» – говорить директор філії Микола Сороколіт.

Рейд відбувся напередодні вихідних у хвойних насадженнях Томашівського лісництва на Роменщині за участі інженера з охорони та захисту лісу Сергія Міщенка та лісничого Івана Примака разом з представниками ДСНС.

Під час патрулювання провели профілактичні бесіди із громадянами щодо дотримання правил пожежної безпеки в екосистемах та нагадали про заборону відвідування лісів на території Сумської області згідно Розпорядження голови Сумської ОДА.

Додатково. Всього з початку року працівниками лісової охорони філії «Сумське лісове господарство» було проведено близько 200 рейдів, спрямованих на профілактику виникнення лісових пожеж. Загалом по області було проведено 768 рейдів.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: