Нардеп Тетяна Скрипка залучила БФ “Чисті серцем” для надання аптечок жителям прикордоння

25.08.2023

Народний депутат Тетяна Скрипка налагодила тісні зв’язки із благодійним фондом «Чисті Серцем» для надання Сумщині необхідної допомоги під час війни. Цього разу завдяки домовленостям парламентарки і благодійників вдалося передати аптечки  двом прикордонним громадам області, де практично щодня відбуваються ворожі обстріли і люди потребують засобів, щоб надавати першу медичну допомогу у разі поранень. Разом із командою фонду Тетяна Скрипка провела зустріч із головами Білопільщини та Хотіні, щоб особисто засвідчити підтримку у цей важкий час.

«Під постійними обстрілами. Прикордонні громади Сумщини – Хотінська та Білопільська – долають наслідки ворожої агресії. Зруйнована від щоденних атак інфраструктура, евакуація населення, турбота про безпеку жителів, які залишаються. Всі ці випробування проходять із честю, бо мають досвідчених очільників громад Юрій Зарко, Микола Торяник і волонтерів, які не полишають у біді.

Цього разу допомога від команди Благодійного Фонду “Чисті серцем”. Аптечки для надання невідкладної медичної допомоги, зокрема зупинення кровотечі, отримають жителі прикордонних сіл, які мають швидко надавати першу допомогу собі та тим, хто поруч.

Такий візит легендарної команди Фонду та Василь Вишиванюк велика честь і радість для мене. Адже маємо можливість особисто подякувати за системну допомогу Сумській області. Сьогодні за підтримки Фонду сумські діти відпочивають у Карпатах, родини з дітьми отримують продуктові набори, а жителі прикордонних сіл – аптечки.

Щира вдячність Фонд Чисті Серцем, Василь Вишиванюк/Vasyl Vyshyvanyuk, Ірина Рабарська»,  – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, завдяки нардепу Тетяні Скрипці діти із Сумщини відпочивають не лише у Карпатах, а й Польщі та Словачиині. Організація безпечних канікул для школярів із Сумської області стала одним із головних напрямків роботи  народної обраниці у літній період, щоб через війну не позбавляти дітей можливості відновитися та набратися сил перед новим навчальним роком.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: