У Кролевці чоловік за один день викрав велосипед, а потім ще й скутер

26.08.2023

До відділення поліції №1 (в м. Кролевець) надійшло повідомлення від чоловіка, про те що останній залишив свій скутер «Honda Dio» сірого кольору біля Кролевецького ліцею, а коли повернувся за транспортним засобом, то виявив його відсутність.

В той день, до правоохоронців звернувся ще один місцевий мешканець з заявою про крадіжку велосипеду «Мінськ», який потерпілий залишив біля господарства.

Працівники сектору кримінальної поліції негайно відреагували на повідомлення та в ході проведення оперативно-розшукових заходів здобули інформацію, що до вказаних крадіжок може бути причетний 38-річний мешканець с. Отрохове, Кролевецької територіальної громади.

Поліцейські прибули за місцем мешкання зловмисника, і в ході спілкування останній зізнався у скоєнні крадіжок транспортних засобів. Зі слів злочинця, він йшов по вулиці і біля одного з дворів побачив велосипед, який був непристебнутий, та вирішив викрасти його. На краденому велосипеді злодій поїхав до магазину, де помітив скутер, тому вирішив залишити велосипед і далі їхати на скутері. В подальшому зловмисник сховав скутер у лісосмузі.

Правоохоронці вилучили викрадене майно та повернули потерпілим сторонам.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка вчинена в умовах воєнного стану» та ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Наразі досудове слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: