На Сумщині за руйнування доріг порушники сплатять 500 000 гривень

26.08.2023

Укртрансбезпека постійно проводить моніторинг постів у соціальних мережах щодо якості послуг перевізників та дотримання ними вимог законодавства.

В одному з таких дописів повідомлялося про руйнування доріг місцевого значення у Сумській області перевантаженим автомобільним транспортом.

За матеріалами посту працівниками Відділу державного нагляду (контролю) Укртрансбезпеки у Сумській області було проведено посилене відпрацювання з виявлення порушень габаритно-вагових норм.

Топ-порушник, якого виявили інспектори на дорозі місцевого значення (на відео), перевищив встановлену норму перевезення вантажу на 41,6%. Загальна маса автомобіля склала 34 т при дозволених 24 т для пересування дорогами місцевого значення.

На перевізника складено акт відповідно до абз. 17, ч. 1, ст. 60 Закону України «Про автомобільний транспорт». Порушника очікує штраф 51 000 грн.

У результаті рейдових перевірок складено 8 матеріалів за перевантаження транспортних засобів та 3 матеріали за відсутність документів під час перевезення вантажу на загальну суму 493 000 грн.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: