Сумські стрітболісти – кращі в Україні

28.08.2023

26 серпня у Києві на Контрактовій площі відбувся фінальний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед дорослих. У ньому взяли участь 12 команд – кращі за підсумками проведених п’яти попередніх етапів.

Майбутні фіналісти зіграли в одній групі, і там луцький ВНУ-КДЮСШ обіграв ЗСО-СумДУ|U21 з рахунком 21:19. Також свої групи виграли Boris Magic Johnson, PUSH-TEAM та «Аматори» .

У першому півфіналі ВНУ-КДЮСШ впевнено обіграли «Аматорів» – 21:10, а у другому ЗСО-СумДУ|U21 переграли Boris Magic Johnson – 18:13.

У вирішальному матчі, який вийшов доволі рівним, ЗСО-СумДУ|U21 взяла реванш за поразку на груповому етапі і обіграла ВНУ-КДЮСШ з рахунком 20:18. Чемпіонами України стали Олександр Дюпін, Данило Марків, Максим Махайлов та Ігор Стародуб. MVP фінального етапу став капітан переможців Ігор Стародуб.

Нагадаємо, що в цьому році ЗСО-СумДУ вже виборола чемпіонство серед молодіжних команд до 23 років, двома складами – друге та третє місця фінального етапу Кубка України (переможцями тоді стали якраз Boris Magic Johnson), а також срібні медалі чемпіонату Європи серед університетів.

shans.com.ua

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: