“Я пів року не бачив м’яча”: у Сумах ветерани провели благодійний футбольний турнір

28.08.2023

У неділю, 27 серпня, ветеранські команди Сум та Сумського району зібрались на турнірі, присвяченому Дню незалежності України.

За команду “Україна” з Токарів виступав на турнірі Сергій Руденко. Нині він захисник України зі зброєю в руках, але на змагання, йому, вдалося вирватися.

“У середу у телефоні висвітилося, що буде турнір. І у мене зашкребло на серці. Я дуже люблю футбол, мені там (на війні) дуже не вистачає і в п’ятницю мені командування сказало, що я можу виїздити на ніч. Мабуть, більше я хотів попасти на футбол, побачити своїх друзів з якими я змалку граю в цю гру”, — розповів учасник турніру до Дня Незалежності Сергій Руденко.

Команда Сергія потрапила до групи “А”, де першим суперником її була команда “Натон” з Миколаївської громади. Матч завершився внічию – 0:0, а у серії пенальті саме удар Сергія приніс перемогу “Україні”.

“Я пів року не бачив м’яча, я дуже переживав. Раніше я часто бив пенальті й не нервував. А зараз вже нервував, але мені хотілося. Я підійшов і вдарив”, — розповів учасник турніру до Дня Незалежності Сергій Руденко.

У підсумку команда Сергія виграла у ФК “Натона”, і у нижньосироватської “Деметри” (2:1 по пенальті) і посіла перше місце у групі “А”. У фіналі “Україна” зустрілась із сумською “Барсою” (яка у групі “Б” перемогла “Верижанця” з Верхньої Сироватки та осоївський “Оріон”).

Фінальний поєдинок завершився “сухою” нічиєю, а у серії післяматчевих пенальті перемогу з рахунком 3:2 здобула “Україна”, яка й отримала кубок до Дня Незалежності. У матчі за “бронзу” команда “Оріон” з рахунком 2:0 перемогла “Деметру”. Усі команди отримали пам’ятні дипломи.

Крім того, під час турніру учасники зібрали 5 350 гривень які передадуть пораненому бійцю Сергієві Ткаченку.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: