У Сумах судитимуть молодика, який вчиняв сексуальне насильство щодо 6-річної племінниці

28.08.2023

Окружною прокуратурою міста Суми затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 23-річного сумчанина, який вчиняв щодо 6-річної дівчинки сексуальне насильство, не пов’язане з проникненням у тіло.

Нагадуємо, що 6 липня 2023 року під час проведення заходів щодо попередження наркозлочинів працівники Управління патрульної поліції в Сумській області оглядали закинуту недобудовану багатоповерхівку в районі вул. Троїцької в м. Суми. Піднявшись на 3-й поверх, правоохоронці виявили чоловіка, який вчиняє насильницькі дії сексуального характеру щодо маленької дівчинки.

Слідством встановлено, що затриманий того дня запропонував своїй племінниці сходити на річку. По дорозі завів у недобудову, де вчинив щодо дівчинки дії сексуального характеру.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 4 ст. 153 (вчинення насильницьких дій сексуального характеру, не пов’язаних з проникненням в тіло іншої особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) КК України). На даний час молодик перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Досудове розслідування завершено слідчими Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: